11.8.2011

Pian, sano minulle, että tarina vasta alkaa


CMX - Linnunrata


Cmx on rakkaus. Sanoitukset ovat suuri rakkaus. Olen viettänyt päiväni juosten, lukien Trendiä, leikellen niitä, päällystäen kansiota ja kalenteria. Valitettavasti mulla ei ole kuvia niistä vielä, koska unohdin ottaa toisen objektiivin mukaan. >:

Nyt hiusunelmia ja unelmahiuksia! Tahtoisin vähän hiuksista vaaleammat. Otsiksenkin tahtoisin takaisin ja tiedän, että se sopisi mulle, mutta en oikein tiedä jaksaisinko sen suoristusrumbaa ja katuisinko sitä taas ja rasvoittuisiko minun otsa taas liikaa ja, liikaa aavistuksia liittyen siihen. Sitten kun seuraavaksi marssin kampaajalle, olen ehkä tehnyt päätökseni sen suhteen. Minulla on myös hiustenkasvatusprosessi meneillään. Unelmahiukset olis kans punaiset, tai sellaset luonnonpunaiset.

kaikki kuvat © weheartit.com

En edes muista enää miltä mun luonnonkihara näyttää, kun oon aina leteillä ja nutturoilla pyrkinyt saamaan unelmakiharat. Ehkä antaudun omieni vietäväksi. Itseasiassa ne on vain laineikkaat.
Tai no.

En muista enää.

3 kommenttia:

 1. mulle syksy on aina just sitä aikaa, kun haluaa ostaa uusia vihkoja, täytellä niitä kaikilla hassuilla jutuilla ja varsinkin koristella niitä. toinen mun rakkaus on kuvien leikkely lehdistä, ihanaa :---D saadaanhan me kuvaa sun kalenterista? :)

  VastaaPoista
 2. Mä niin tykkään sun kirjotuksista, tai siis sun kirjotustyylistä. Onneks löysin tän blogin! ♥

  VastaaPoista
 3. Roosa, joo, mullekin olis, mutta kun en tee vihoilla nykyään itse mitään. :D ostin kyllä yhden maailman söpöimmän vihon Porvoosta, laitan siitäki kuvan sit joskus. Haha ja joo saatte, vaiks ei se oo mitenkään ihmeellinen ollenkaan. :---D

  Hanna, voi kiitos ♥

  VastaaPoista