9.8.2011

I raise my glass and say "here's to you"

Yksi minulle suurimmista ja tärkeimmistä tavoitteistani pääsi nyt "saavutettu"-listalle. Tajusin, että hammashymy voi olla kaunis ja suloinen, vaikkei hampaat olisikaan "oikeassa" järjestyksessä. Se voi näyttää kauniilta myös minun ylläni. Sen asian tajuamiseen ja oppimiseen olen käyttänyt monta tuntia elämästäni. Olen murehtinut, peitellyt, pidätellyt naurua. Nyt minä tajuan, että ne ovat ihan hyvät noin. Nyt mun on oikeasti aika hyvä olla.

Kävin hakemassa vähän koulutarvikkeita (hui!) enkä saanut ostettua kaikkea mitä piti. Harmittaa hiukan, mutta ei se mitään. Tästä alkaa se kauan pelätty ostolakko. Minä meinaan rakastuin. Suuresti. En ole ennen tajunnut miten ihania nämä kaikki ovatkaan:


Heittäkää minua kommentilla jos teillä lojuu tarpeettomana nurkassa koon 36 Hai-saappaat tai ihana Fjällräven kånken-reppu! Tahdon hirveästi kummatkin.

6 kommenttia:

 1. Toi reppu ♥ oon ennenki kattellu sitä jossain! Ihana.

  VastaaPoista
 2. se on ah! <3 ostolakko alkaen 15.8. B)

  VastaaPoista
 3. just toi reppu, aaa ♥
  ja kelpais tosiaan noi sappaat myös punaisina ja tuota valkoisina ja ton repunsinisinä aijai :3 Sulla on siis viis päivää aikaa löytää nuo rakkaudet? :---D onnea etsintään ;)

  koska sä oot tulossa taas tänne päin? :---)

  VastaaPoista
 4. Itseasiassa taidan ostaa sen vasta ostolakon jälkeen, koska mun on ihan pakko pitää jotain lakkoa tän rahankäytön suhteen... :''D

  itseasiassa oon täällä jo! meen sunnuntaina taas kotiin. mut sit tuun taas muistaakseni joskus 27. päivä tänne!

  VastaaPoista
 5. :---D jos me nähään sit vaikka joskus kuun lopulla? sä voit ilmotella sit lähempää tarkemmin et mikä päivä kävis.. ihanaa, ehkä sit on jo ruska, ainakin saa toivoa :D

  VastaaPoista