21.7.2011

I miss your smile so much that I'm watching old photos in the midnight

Käväisin tossa mummin kanssa Tukholmassa 18.-20.7. :) Laitan tähän postaukseen maanantaina laivalla otetut kuvat ja seuraavaan sitten Tukholma-kuvia. Esittelen ostoksetkin jossain vaiheessa, kuhan saan kuvat otettua.

Hain eilen mun kauan odotetun objektiivin kotiin ♥ Sen piti tulla 2-3 päivässä, mutta sen tulemiseen meni viikko. :p enkä oo nyt ehtinyt ees testailemaan sitä kunnolla, kun eilen vähän väsytti matkan jäljiltä ja tänään ilmeisesti ukkostaa ja sataa. Tässä on nyt tunnin jyrissyt vaan, boo.


Olen joskus vannonut, etten ikinä halua/aio muuttaa ulkomaille, koska olen niin suomilapsi ja tuun pieneltä paikkakunnalta keskeltä metsää enkä koskaan oo oikein ollut kiinnostunut suurkaupunkien sykkeestä. But Stockholm melted my heart. Se oli oikeasti sen oloinen kaupunki, että vaikka sinne lähtisi yksin, ilman ketään tuttua, ei silti tuntisi itseään yksinäiseksi. Se kaupunki vaan oli koko ajan läsnä. Rakastuin täysin. Ja onhan siinä vielä sellainen plussa, että kulttuuri on aika samanlaista ja Ruotsi on tossa ihan vieressä. Toisaalta toinen unelmien muuttokohde olisi Norja. Mun isoisä asu siellä sellaset 20 vuotta, serkut & isä ja täti kävi siellä aina kesäisin. Ollaan muutamaan kertaan harmiteltu sitä, että synnyin vähän liian myöhään! Se paikka olis ollut niin unelma, koska papalla ja sen norjalaisella vaimolla oli kennel, olisin viihtynyt siellä sataprosenttisella varmuudella. On tässä jo kauan tuntunut siltä, että mun sydän melkein kuuluu sinne.
Vaikken oo koskaan edes käynyt siellä.

Nyt täällä on niin pimeää, että mulla on vähän liian luja ikävä.

2 kommenttia: