8.8.2012

once you've loved, you'll love forever

Roosa teki koulutyylipostauksen. Inspiroiduin ja kävin kaupassa:


neuleet vero moda || farkut zara

Oikeastaan nyt mulla alkoi turhien vaatteiden ja tavaroiden ostolakko, sillä ensi kesänä mulla olisi matka tiedossa (to London!) ja olen lupautunut maksamaan kaiken itse. En siis voi suinpäin käyttää kaikkia rahoja vaatteisiin ja musiikkiin, vaikka kuinka tahtoisin. Ehkä siis pärjään näillä vuoden.
Anteeksi huonolaatuisesta kamerakuvasta, muuten. Minun kamera ja uutukainen objektiivi (sigma 50mm f/1.4 <3) joutuivat Sigman front focus-tarkennusvian takia korjaukseen, ja ne on luultavasti siellä kaksi viikkoa ): Kaksi viikkoa ilman kuvaamista, nyt kun se ihana inspiraatio on taas palannut. Ironista, että kamera virui kaapissa lähes koko kesän ja nyt, kun se inspiraatio olisi palannut, kamera joutuu huoltoon. Ehkä pärjään kännykän kameran kanssa sen aikaa.

Mitäpä vielä. Olin lastenleirillä isosena, siellä oli todella kivaa. Koulu alkaa ensi viikon maanantaina, aloitan siis lukion ja oon aika innokkaana. Haluan opiskella. Minusta tuntuu, että tämä fiilis lopahtaa jo heti ensimmäisiin läksyihin, kun ajattelen, etten haluakaan opiskella, vaan haluan vain nukkua päivät pitkät ja herätä iltapäivällä ja ottaa kuvia onnen tunteista. Harmi, että parhaimmat onnen tunteet minä tunnen syksyisinä arkipäivinä.

hiuksista sen verran, että

letit pelastaa huonon hiuspäivän ihanaa loppukesälomaa ihanat <3

3 kommenttia:

 1. ihanan pehmoset noi neuleet c:

  VastaaPoista
 2. Lukio-opiskelu on sen verran erityyppistä yläkouluun verrattuna, että uutuudenviehätys todennäköisesti inspiroi pidemmänkin aikaa, älä huoli.:-)

  VastaaPoista
 3. Roosa, voi ne on <3 olin eilen järven rannalla viettämässä iltaa eikä tullu ainakaan kauheen kylmä tolla oranssilla neuleella!
  Susu, no onhan se ihan erilaista, mutta mulla on taipuvaisuutta perfektionismiin ja sen takia en kauhean kauan jaksa inspiroitua opiskelusta :D taitaa olla kyllä kasvun paikka, perfektionistista ex-perfektionistiksi.

  VastaaPoista