30.12.2011

i'm easy like a sunday morning


Katsoin the voice of finlandia ja muutamien kohdalla koin niin järkyttävästi kylmiä väreitä, että ei sellaisia ikinä (on kyllä oikeasti) ole koettu. join samalla uudenvuoden coca-colaa, iskä lupasi ostaa uutta, hups.

Isi ei kyllä välttämättä pidä ideasta, että olen netissä, vaikka nettiaika meni jo puolitoista tuntia sitten. ehkä siis menen kohta katsomaan jotain hauskaa poliisisarjaa ja mietin pääni puhki, kun joku teki jotain, mutta kuka se oli!

sitä ennen voisin kertoa, että Jane Austen on nero ja Järki ja tunteet loistava kirja. Joku voi väittää sitä kehnoksi rakkauspiipitykseksi, mutta eieieiei. joku voisi jopa sanoa, että ylpeys ja ennakkoluulo on täysin samanlainen. mutta niissä on niiin selkeä ero että!

mummi vie minut katsomaan lés miserablesin toisiksi viimeistä näytöstä. Åbo svenska teaterin mukaan olen opiskelija. hurja sellainen, toden totta.

ps, tuosta kelo-langasta tulee pipo! ihanan värinen eikö. kai teitä muitakin viehättää nuo novitan lankojen vyyhdit tai nuo paperilaput? ja lankojen nimet. ne on niin inspiroivia.

3 kommenttia:

  1. oih, neulon tosta samasta rakkausväristä (mohairia...) sellasta piiiiiiiitkää huivia c: laitathan sä sitten kuvaa valmiista piposta? :))

    VastaaPoista
  2. Roosa, vautsi! Mulla ja äidillä on edelleen kesken se pitkä huivi siitä langasta, jonka ostin sun kanssa, koska meiltä loppui lanka kesken enkä löytänyt eilen kodin ykkösestä lisää. : D mutta kuhan saan sen tehtyä, niin aivan varmasti laitan kuvaa!

    oona, voi kiitti sinä myös! ♥

    VastaaPoista